Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzenin sesini duymak

Rüyada teyzenin sesini duymak

Rüyada teyzenin sesini duymak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, para sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada teyzenin sesini duymak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Rüyada teyze sesi duymak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teyzenin sesini duymak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, işinin gücünün de rast gideceğine alamet eder.

Rüyada teyzesinin öldüğünü duymak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teyzenin öldüğünü duymak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sesini duymak yenileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada yüksek sesler duymak işlerinin düzeleceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin sesini duymak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada serçe sesi duymak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments