Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada enişteyle evlenmek

Rüyada enişteyle evlenmek

Rüyada enişteyle evlenmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine inanılır.

Rüyada enişteyle evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada eniştesiyle evlendiğini görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada enişteyle evlendiğini görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulur.

Rüyada enişteyle evlenmek attığı adımların boşa çıkacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada teyze enişte görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada enişteyi dövmek mallarının da hayırlı olacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hala ve enişte görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eniştenin öldüğünü görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, para yatıracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eniştenin öldüğünü duymak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments