Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eniştenin hasta olduğunu görmek

Rüyada eniştenin hasta olduğunu görmek

Rüyada eniştenin hasta olduğunu görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada eniştenin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerden öğrenekleriniz var.

Rüyada eniştenin hasta olduğunu görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada enişte öpmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada enişte öldüğünü görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ablasını ve eniştesini görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, üzüntülerin sona ereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada enişteyle beraber olmak bedeninin şifa bulacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada enişte ve abla görmek kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına yorulur.

Rüyada enişteden para almak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada enişteyle tartışmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments