Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze ve enişte görmek

Rüyada teyze ve enişte görmek

Rüyada teyze ve enişte görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, yüzünde güller açacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine inanılır.

Rüyada teyze ve enişte gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Rüyada teyze enişte görmek yeni çalışmalara girişileceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada teyze ve enişte görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada enişte dövmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ablasını ve eniştesini görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada enişteyle evlendiğini görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, düşmanına galip geleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eniştesiyle evlendiğini görmek ticaretinin açılacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada abla enişte görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada eniştemin öldüğünü görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çok rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments