Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada enişteyi görmek

Rüyada enişteyi görmek

Rüyada enişteyi görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada enişteyi gördüyseniz:

  • Yanlış ilgi alanları olan veya yanlış nedenlerle size yaklaşan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada enişteden para almak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada abla enişte görmek rahat yüzü göreceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş enişte görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada enişteyle tartışmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, arif kimselerden sayılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına işarettir.

Rüyada enişteyi öpmek manevi rahatlamaya erileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına alamet eder.

Rüyada ablasını ve eniştesini görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eniştenin elini öpmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, rızkının kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski enişteyi görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sahip olduklarının eksileceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments