Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyemmüm abdest almak

Rüyada teyemmüm abdest almak

Rüyada teyemmüm abdest almak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, rahat bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada teyemmüm abdest almak gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada teyemmüm abdesti alan birini görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada teyemmüm abdesti almak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada teyemmüm abdest almak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada teyemmüm yapmak dertlerinin günden güne artacağına, bir yandan cenaze olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada teyemmüm etmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada teyemmüm almak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada abdest üstüne abdest almak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments