Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyemmüm yapmak

Rüyada teyemmüm yapmak

Rüyada teyemmüm yapmak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, insanlarla uyumunun artacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyemmüm yapmak gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada teyemmüm yapmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işarettir.

Rüyada teyemmüm almak işlerinin büyüyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada teyemmüm abdesti almak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hevesinin kursağında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teyemmüm etmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teyemmüm abdesti alan birini görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Rüyada teyemmüm abdest almak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ormanda ev yapmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, itibar kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments