Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyemmüm etmek

Rüyada teyemmüm etmek

Rüyada teyemmüm etmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teyemmüm etmek gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kalp kırmaya, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına inanılır.

Rüyada teyemmüm almak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada teyemmüm yapmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada teyemmüm etmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyemmüm abdesti alan birini görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada teyemmüm abdesti almak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada teyemmüm abdest almak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments