Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyemmüm almak

Rüyada teyemmüm almak

Rüyada teyemmüm almak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada teyemmüm almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki ilişkilerde üstlerinizle küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak haksızlık yapmayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyemmüm yapmak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, adından konuşulur olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına inanılır.

Rüyada teyemmüm etmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret eder.

Rüyada teyemmüm abdesti alan birini görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine yorulur.

Rüyada teyemmüm almak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada teyemmüm abdesti almak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada teyemmüm abdest almak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments