Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babası tarafından dövülmek

Rüyada babası tarafından dövülmek

Rüyada babası tarafından dövülmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, önemli bir makama terfi alacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, karalar bağlayacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işarettir.

Rüyada babası tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmamak için araştırmaları çoğaltmalısınız.

Rüyada baba tarafından azarlanmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş baba tarafından çağırılmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada baba tarafından bıçaklanmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada babası tarafından vurulmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına inanılır.

Rüyada baba tarafından vurulmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından öpülmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Rüyada babası tarafından öldürüldüğünü görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments