Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba tarafından azarlanmak

Rüyada baba tarafından azarlanmak

Rüyada baba tarafından azarlanmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba tarafından azarlanmak gördüyseniz:

  • Sizin açınızdan olumlu sonuçlanacak birçok farklı olayla karşılaşacaksınız.

Rüyada babası tarafından azarlanmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba tarafından azarlanmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Rüyada başkası tarafından azarlanmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tarafından azarlanmak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kişinin içinin daralacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği tarafından azarlanmak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada patron tarafından azarlanmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından azarlanmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak güç ve para kaybedeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments