Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babası tarafından öpülmek

Rüyada babası tarafından öpülmek

Rüyada babası tarafından öpülmek isteklerini yerine getireceğine, günlerini bunun için harcayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yeni mallara kavuşacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Biraz zorlayıcı etkiler altındasınız.

Rüyada babası tarafından öldürüldüğünü görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işarettir.

Rüyada babası tarafından öpülmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, büyük borçlar alınacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş baba tarafından öpülmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına tabir olunur.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba tarafından dövülmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babası tarafından dövülmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalettir.

Rüyada babası tarafından bıçaklanmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada babası tarafından azarlanmak verimin her geçen gün artacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, mal ve para kazanılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments