Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih hediye almak

Rüyada tesbih hediye almak

Rüyada tesbih hediye almak kendisini kazanmaya odaklayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayalkırıklığı duyacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbih hediye almak gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada tesbih hediye edildiğini görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden tesbih hediye almak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada tesbih hediye almak üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye tesbih almak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tesbih hediye ettiğini görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, maneviyata yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş tesbih hediye almak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil tesbih hediye almak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına yorulur.

Rüyada tesbih hediye aldığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments