Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih ve seccade görmek

Rüyada tesbih ve seccade görmek

Rüyada tesbih ve seccade görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih ve seccade gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Rüyada tesbih ve seccade görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada seccade ve tesbih görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine inanılır.

Rüyada tesbih seccade görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada seccadeyi üstüne örtmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına inanılır.

Rüyada süslü seccade görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işarettir.

Rüyada elinde seccade görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet eder.

Rüyada tozlu seccade görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çeyizlik seccade görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments