Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü seccade görmek

Rüyada bir sürü seccade görmek

Rüyada bir sürü seccade görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü seccade gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Rüyada bir sürü seccade görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye seccade almak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Rüyada çok seccade görmek patron olunacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı seccadede namaz kılmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada seccadede namaz kılmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada mavi seccade görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, bereket ve huzur geleceğine işarettir.

Rüyada birine seccade vermek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Rüyada iki tane seccade görmek böylelikle yüzünün güleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments