Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccadeyi kirli görmek

Rüyada seccadeyi kirli görmek

Rüyada seccadeyi kirli görmek eline büyük paralar geçeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalettir.

Rüyada seccadeyi kirli gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gereken konulara şu an zaman ayıramazsanız, ileride dağıtılacak ödüllerden pay almanız zor olabilir.

Rüyada kirmizi seccade görmek duymadığı sözleri duyacağına, sorunların teker teker aşılacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli seccade görmek bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada seccadeyi kirli görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, çok rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada seccadeye basmak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada seccade üzerinde uyumak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipek seccade görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada birine seccade vermek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada birinin önüne seccade sermek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments