Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden tesbih hediye almak

Rüyada birinden tesbih hediye almak

Rüyada birinden tesbih hediye almak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada birinden tesbih hediye almak gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Rüyada hediye tesbih almak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalettir.

Rüyada yeşil tesbih hediye almak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, bütçesinin küçüleceğine alamet eder.

Rüyada gümüş tesbih hediye almak iyi kısmetleri olacağına, umutların biteceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulur.

Rüyada birine tesbih hediye etmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalettir.

Rüyada tesbih hediye edildiğini görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tesbih hediye aldığını görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, sözünde duracağına rivayet eder.

Rüyada birinden hediye tesbih almak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden tesbih hediye almak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hanesine bolluk geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments