Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tertemiz havuz görmek

Rüyada tertemiz havuz görmek

Rüyada tertemiz havuz görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada tertemiz havuz gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tertemiz havuz görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada tertemiz diş görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tertemiz bir denizde yüzmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tertemiz ev görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine yorulur.

Rüyada dişleri tertemiz görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işarettir.

Rüyada tertemiz bir deniz görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada mutfağı tertemiz görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments