Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini tertemiz görmek

Rüyada evini tertemiz görmek

Rüyada evini tertemiz görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini tertemiz gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Rüyada evini tertemiz görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada dişlerini tertemiz görmek düşmanlarını kaybetmeye, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tertemiz bir denizde yüzmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tertemiz nehir görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tertemiz toprak görmek planların sarkacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada tertemiz havuz görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri tertemiz görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments