Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters yürümek

Rüyada ters yürümek

Rüyada ters yürümek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters yürümek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada ters yürümek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ters yönde yürümek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ters yöne yürümek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalet eder.

Rüyada tersten yürümek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters ayaklı görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada ters şeride girmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ellerini ters görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalettir.

Rüyada ters çevrilmiş ayakkabı görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments