Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tersten yürümek

Rüyada tersten yürümek

Rüyada tersten yürümek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kariyer planının altüst olacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, düşmanlarını bile affedeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tersten yürümek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Rüyada tersten yürümek çok büyük ses getireceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ters yöne yürümek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters yönde yürümek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ters yürümek eğleneceğine, büyük başarı kazanacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüse ters binmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağayı ters dönmüş görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri ters görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada ters araba kullanmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments