Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters şeride girmek

Rüyada ters şeride girmek

Rüyada ters şeride girmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ters şeride girmek gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz konusunda spesifik olmanız gerekiyor.

Rüyada ters şeride girmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine inanılır.

Rüyada ters şeritten gitmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada film şeridi görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift şeritli yol görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada şerit görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına yorulur.

Rüyada kırmızı şerit görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada yol şeridi görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şerit metre görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments