Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters yöne girmek

Rüyada ters yöne girmek

Rüyada ters yöne girmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, önemli kararlar alınacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine alamet eder.

Rüyada ters yöne girmek gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada ters yöne girmek insanlara küsüleceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla ters yöne girmek köşeye sıkıştıracağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada ters yöne gitmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ters yönde gitmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına tabir olunur.

Rüyada ters yöne namaz kılmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla ters yönde gitmek toplumda yükseleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada ters yönde araç kullanmak prestij kazanacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments