Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla ters yöne girmek

Rüyada arabayla ters yöne girmek

Rüyada arabayla ters yöne girmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, insanlarla iç içe olacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla ters yöne girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Rüyada arabayla ters yöne girmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada ters yöne girmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işarettir.

Rüyada arabayla ters yönde gitmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Rüyada ters yönde araba sürmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada arabayla ters yöne gitmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kişinin yüzünün güleceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalet eder.

Rüyada ters yöne namaz kılmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada namazı ters yönde kılmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, uzun yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada ters yönde gitmek işinin gücünün de rast gideceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kazancının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments