Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters yönde gitmek

Rüyada ters yönde gitmek

Rüyada ters yönde gitmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada ters yönde gitmek gördüyseniz:

  • Bazı duygularınızda değişim olabilir.

Rüyada ters yöne gitmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada arabayla ters yönde gitmek arzuların gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada arabayla ters yöne gitmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işaret eder.

Rüyada ters yönde gitmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ters yönde yürümek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada arabayla ters yöne girmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters yöne namaz kılmak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ters yönde araba sürmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, istediklerini elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments