Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters yöne gitmek

Rüyada ters yöne gitmek

Rüyada ters yöne gitmek anne babanın birbirine düşeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, dara düşeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ters yöne gitmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip veya sizin gibi düşünen kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada ters yöne gitmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla ters yönde gitmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla ters yöne gitmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya yorulur.

Rüyada ters yönde gitmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada ters yönde araç kullanmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine yorulur.

Rüyada arabayla ters yöne girmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ters yönde yürümek edilen duaların karşılığını bulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments