Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı şerit görmek

Rüyada kırmızı şerit görmek

Rüyada kırmızı şerit görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, işlerin günden güne bozulacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı şerit gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kırmızı şerit görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada film şeridi görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada şerit görmek sıkıntıların biteceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada ters şeritten gitmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çift şeritli yol görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, güven kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters şeride girmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şerit metre görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalettir.

Rüyada yol şeridi görmek rahat bir hayat yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments