Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı lale görmek

Rüyada sarı lale görmek

Rüyada sarı lale görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına işaret eder.

Rüyada sarı lale gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Rüyada sarı lale bahçesi görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalettir.

Rüyada sarı lale tarlası görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, durgun giden işlerin açılacağına, rahat bir hayata sahip olmaya delalet eder.

Rüyada sarı ve kırmızı lale görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı lale toplamak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine işarettir.

Rüyada sarı laleler görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada sarı lale görmek işlerinin yolundan çıkacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada lale çiçeği görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada mavi lale görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments