Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters giymek

Rüyada ters giymek

Rüyada ters giymek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, yorucu geçen bir döneme girileceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, şansının kötüye gideceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, işlerin düzgün gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ters giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada iç çamaşırını ters giymek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada kıyafetleri ters giymek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını ters giydiğini görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalettir.

Rüyada pantolonu ters giymek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ters kıyafet giymek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yeni kararlar alınacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada eşofmanı ters giymek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işarettir.

Rüyada kıyafetini ters giymek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ters giymek çoluk çocuğa karışacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments