Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters bardak görmek

Rüyada ters bardak görmek

Rüyada ters bardak görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, onu uyaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters bardak gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamlarına çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada bardağı ters çevirmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Rüyada ters bardak görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayatını yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada eşyaları ters görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ters yüzük görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ters şeride girmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada ters gömlek giymek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Rüyada tuvalete ters oturmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden ters inmek her anlamda feraha kavuşacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments