Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terminalde beklemek

Rüyada terminalde beklemek

Rüyada terminalde beklemek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada terminalde beklemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir veya kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada terminalde beklemek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına inanılır.

Rüyada uçak terminali görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada terminalde olduğunu görmek yüksek moral sahibi olunacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada otobüs terminali görmek işlerinin daha da iyi olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına yorulur.

Rüyada ayakta beklemek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada koyun beklemek hastalıkların kalmayacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini beklemek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments