Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlik yapmak

Rüyada terlik yapmak

Rüyada terlik yapmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına inanılır.

Rüyada terlik yapmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada terlik yapmak evlatlarının hayrını göreceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yazlık terlik görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada terlik yırtıldığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada terlikle yürüdüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, gelirinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada terliğini unutmak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terlik yemek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada işe terlikle gitmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek terlik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments