Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlikle yürüdüğünü görmek

Rüyada terlikle yürüdüğünü görmek

Rüyada terlikle yürüdüğünü görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada terlikle yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Rüyada tek terlikle yürümek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada karda terlikle yürümek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık terlikle yürümek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayırlı kapılar açılacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada terlikle karda yürümek işlerinden de geri kalacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, patlama noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada yağmurda terlikle yürümek hakkıyla kazanca, tabiri caizse can bulacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada terlikle yürüdüğünü görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada terliğin kaybolduğunu görmek onların mutlu haberlerini alacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önü açık terlik giymek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, hem dua alacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments