Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek terlik görmek

Rüyada erkek terlik görmek

Rüyada erkek terlik görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, güzel günlerin kapıda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek terlik gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Rüyada yeni erkek terliği görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek terlik görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada siyah erkek terliği görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek terliği almak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, zenginleşeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek terliği giymek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına tabir olunur.

Rüyada mavi erkek terliği görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek ev terliği görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının terliğini giymek helal rızka kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments