Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf terlik giymek

Rüyada şeffaf terlik giymek

Rüyada şeffaf terlik giymek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, önemli bir makama terfi alacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada şeffaf terlik giymek gördüyseniz:

  • Belli planlarınız ya da düzenlemeler istendiği gibi ilerlemeyebilir veya yeniden planlanması gerekebilir.

Rüyada şeffaf terlik giymek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada şeffaf terlik görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada şeffaf beyaz elbise giymek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, bekarsa evleneceğine alamet eder.

Rüyada şeffaf çorap giymek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, işlerinde atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada şeffaf elbise giymek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf ayakkabı giymek inancının eksileceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada şeffaf böcek görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Rüyada şeffaf renk görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments