Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terli bebek görmek

Rüyada terli bebek görmek

Rüyada terli bebek görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, zorluklarının son bulacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sorunların tamamen biteceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada terli bebek gördüyseniz:

  • Rutin ya da resmi programınızın dışına çıkmalısınız.

Rüyada terleyen bebek görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada terli bebek görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada terlemiş bebek görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada terli ayak görmek saygın biri olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına yorulur.

Rüyada ölüyü terlemiş görmek çok büyük mutluluk duyacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, arzuların yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin terini silmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ter kokmak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ter koktuğunu görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments