Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terli ayak görmek

Rüyada terli ayak görmek

Rüyada terli ayak görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada terli ayak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada terli ayak görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını terli görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalettir.

Rüyada terlemiş bebek görmek kötü günler geçireceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ter koklamak parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, huşu içinde devam edeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ter kokmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada terini silmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına rivayet eder.

Rüyada eşini terlemiş görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada terli birine sarılmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments