Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın tekrar evlendiğini görmek

Rüyada babanın tekrar evlendiğini görmek

Rüyada babanın tekrar evlendiğini görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kazanç elde edeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada babanın tekrar evlendiğini görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Rüyada tekrar evlenmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada kızının tekrar evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, bir hastalığa maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli olan birinin tekrar evlendiğini görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments