Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada kızının tekrar evlendiğini görmek

Rüyada kızının tekrar evlendiğini görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, yönetici makamına oturacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, ticaretin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızının tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz veya eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada kızının tekrar evlendiğini görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine yorulur.

Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada karısıyla tekrar evlendiğini görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tekrar evlendiğini görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına inanılır.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada tekrardan evlenmek daha çok saygı ve destek göreceğine, iyilik bulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski kocayla tekrar evlenmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sıkıntıların biteceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments