Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar evlenmek

Rüyada tekrar evlenmek

Rüyada tekrar evlenmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sonradan da çok üzüleceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Açıkça ortada olan şeylerin dile getirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine işarettir.

Rüyada eşiyle tekrar evlendiğini görmek ortaklarla aranın bozulacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işarettir.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlenmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, daima afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada boşanmak ve tekrar evlenmek mal ve para biriktireceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kendi eşiyle tekrar evlenmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evliyken tekrar evlenmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments