Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terli adam görmek

Rüyada terli adam görmek

Rüyada terli adam görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sorununu kolayca çözeceğine, evine bereket geleceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalettir.

Rüyada terli adam gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada terli adam görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada terini silmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada terli gömlek görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ter kokmak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet eder.

Rüyada terleyen bebek görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada alın teri görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalettir.

Rüyada birini terli görmek işe ve aşa kavuşacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin terini silmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments