Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terli insan görmek

Rüyada terli insan görmek

Rüyada terli insan görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bol nimete kavuşacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada terli insan gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri doğrultusunda hareket etmek veya bazı değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada terlemiş insan görmek daima önüne bakacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terli insan görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, elde bulunan imkânların artacağına inanılır.

Rüyada terli birine sarılmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin terini silmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına delalettir.

Rüyada ter görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına inanılır.

Rüyada terli adam görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada birini terli görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine rivayet eder.

Rüyada terli atlet görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments