Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terli birini öpmek

Rüyada terli birini öpmek

Rüyada terli birini öpmek geleceğinin parlak olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, insanları hak yoluna çağıracağına işaret eder.

Rüyada terli birini öpmek gördüyseniz:

  • Ses ayarı yeni bir sayfa açmada kilit rol oynayabilir.

Rüyada terli birini öpmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü terli görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ter silmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada terleyen bebek görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına işaret eder.

Rüyada terleyen birini görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin terini silmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına yorulur.

Rüyada birinin terini silmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alın teri görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments