Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsisi görmek

Rüyada tepsisi görmek

Rüyada tepsisi görmek elindekileri de alıp götüreceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, onlara sanat öğreteceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsisi gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Rüyada bir tepsi ekmek görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada tepsi içinde altın görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, kız çocuğunun olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada tepsi fırlatmak sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada tepsiyle börek görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada kına tepsisi tutmak ana baba duası alınacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, huzurlu günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada tepsilerle tatlı görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına delalettir.

Rüyada tepsi yağlamak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe işarettir.

Rüyada tepsi pasta görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments