Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına tepsisi tutmak

Rüyada kına tepsisi tutmak

Rüyada kına tepsisi tutmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, huzurlu, mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kına tepsisi tutmak gördüyseniz:

  • Teklifler, jestler veya yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kına tepsisi tutmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kına tepsisi görmek hayırlı haberlere, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepside kına görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan tepsisi tutmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepsi tutmak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya alamet eder.

Rüyada tepside pirinç görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, zararının büyük olacağına, işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tepsi örtüsü görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işaret eder.

Rüyada tepside yemekler görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, evini ve ailesini unutacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments