Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi içinde altın görmek

Rüyada tepsi içinde altın görmek

Rüyada tepsi içinde altın görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepsi içinde altın gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Rüyada tepsi içinde altın görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalettir.

Rüyada tepsi içinde börek görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepsi içinde ekmek görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada tepsi içinde yemek çok büyük hayır duaları alacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tepsinin içinde tatlı görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada tepsi içinde bardak görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepsi içinde tatlı görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepsi içinde balık görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işinden ve parasından olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments