Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsiyle börek görmek

Rüyada tepsiyle börek görmek

Rüyada tepsiyle börek görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, kendi geleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, en önemli anlarda destek görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepsiyle börek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Rüyada bir tepsi börek görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada tepside pişmiş börek görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepside börek yapmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepsiden börek yemek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsi börek görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, bereket ve huzur geleceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepside börek yemek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepside pişmemiş börek görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepside börek görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, işinde büyük başarılar alacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments