Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepside poğaça görmek

Rüyada tepside poğaça görmek

Rüyada tepside poğaça görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada tepside poğaça gördüyseniz:

  • İyimser duygularınızı harekete geçirebilirseniz ilişkinizi koruyabilirsiniz.

Rüyada tepside poğaça görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, bol nimete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tepsi poğaça görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek poğaça görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada poğaça simit görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada patatesli poğaça görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada poğaça satmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poğaça satın almak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kete poğaça görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments