Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kete poğaça görmek

Rüyada kete poğaça görmek

Rüyada kete poğaça görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, başarı kaydedeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet eder.

Rüyada kete poğaça gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kete poğaça görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalettir.

Rüyada kete almak moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kete görmek yeni bir yol çizileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kete yapmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına alamet eder.

Rüyada kete yediğini görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, bolluğa kavuşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Rüyada içli kete görmek birçok engelin aşılacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada sıcak poğaça görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına inanılır.

Rüyada kıymalı poğaça görmek sıkıntılarını aşacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments