Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek poğaça görmek

Rüyada ekmek poğaça görmek

Rüyada ekmek poğaça görmek şen kahkahalar atacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, yeni malların alınacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, hasta ve üzgün olacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ekmek poğaça gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Rüyada ekmek poğaça görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına işaret eder.

Rüyada fırında poğaça görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada simit poğaça görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işarettir.

Rüyada poğaça yediğini görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada peynirli poğaça yemek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet eder.

Rüyada birine poğaça vermek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulur.

Rüyada pasta poğaça görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, helal kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada poğaça yemek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, haksızlık yapmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments